Een ruime keuze uit boeken waarin  je kunt schrijven, eigen aantekeningen maken, kleuren en /of tekenen. Ze doen een beroep op je creativiteit gecombineerd met inspirerende teksten of tekeningen. Ze zorgen voor veel plezierige en zinvolle uurtjes.

Onderstaand overzicht is maar een selectie uit een veel grotere collectie.

verjaardagskalender

Laat je creativiteit de vrije loop en tover deze verjaardagskalender om tot een echte eyecatcher in je interieur. Met voor elke maand een dagoverzicht en een in te kleuren gedeelte met prachtige tekeningen. 

€ 15,95 

een moment van rust

Een  moment van rust kleurboek. Met steeds links een spreuk of gezegde en rechts een in te kleuren afbeelding.

€ 15,95

mijn bijbel journal

Een blanco notitieboek met stojesoaoier. In dit notitieboek neem je stukken tekst uit je Bijbel of inspirerende wijsheden over en kun je die versieren naar eigen smaak. Inclusief een uitneembaar instructieboekje waarin je alle informatie vindt die je nodig hebt om aan de slag te gaan. Verschillende uitvoeringen.

€ 10,95

HSV overschrijf bijbel

Dit boek is een meditatieve en creatieve manier om de Bijbel (Galaten, Efeze, Filippenzen, Kolossenzen, 1 en 2 Thessalonicenzen) te lezen. De ervaring leert dat door regelmatig een tekstgedeelte over te schrijven de woorden opeens meer kracht en betekenis krijgen. Een  eerste Overschrijfbijbel in de Herziene Staten Vertaling.

€ 17,99

recht uit mijn hart

Schrijfboek bij de psalmen. Psalmen zijn stuk voor stuk een vertolking van wat er in het hart van de schrijver leeft. Dit boek nodigt je uit om na het lezen van een psalm bij jezelf naar binnen te kijken  en recht vanuit je hart op te schrijven wat daar leeft. Links staan de teksten uit de Herziene Staten Vertaling en op de rechterpagina is veel schrijfruimte.met concrete vragen en een opstapje wat uitnodigt tot schrijven.

€ 9,99 

hartstocht

Verlang jij naar meer verdieping in je leven? Dit werkboek helpt je op een inspirerende manier in beweging te komen. Dit doe je met behulp van verschillende creatieve (schrijf-) technieken, vragen en opdrachten. Zo breng je je eigen levensweg op een creatieve manier in kaart.

€ 6,95

kleur de psalmen

Kleur je eigen Psalmboek! Teksten uit bekende psalmen komen tot leven door de afbeeldongen uit de natuur. Planten, landschappen en vogels, vissen en andere dieren. Geef kleur aan de prachtige tekeningen.

€ 14,99

onderweg met jezus

Een dagboek dat nu nog geen antwoorden bevat. Je gaat een jaar lang op weg met Jezus. Iedere week staat er een ander verhaal uit de evangeliën centraal. Aan de hand van dit verhaal schrijf je met behulp van de opdrachten ongeveer 10 minuten. Geïnspireerd door creatieve maar eenvoudige schrijftechnieken nodigt het je uit om aandacht te schenken aan wat jij belangrijk vindt.

€ 12,95

Een weekboek met 52 hoofdstukken, voor elke week van het jaar één. Het wil je helpen om elke week te leven vanuit liefde. Met tal van tips, inzichten, wijze citaten en opdrachten om liefde concreet vorm te geven in je dagelijkse leven.

€ 12,50

for i know the plans

Engelstalig. Een dagboek met voor elke dag een tekst waarin je elke dag een eigen tekst kunt schrijven.

€ 7,95

 

90 Dagen oefenen in dankbaargheid. Een schrijfdagboek. Je vindt 90 creatieve schrijopdrachten om te ontdekken wat voor jou van waare is. een het heeft ruimte om iedere dag jouw gouden momenten op papier te zetten.

€ 6,95