Ons assortiment

Nog steeds zijn wij na 45 jaar hét adres voor Christelijke boeken, maar ook kun je bij ons terecht voor de mooiste lifestyle producten van duurzame merken, leuke cadeautjes en inspirerende boeken. Hieronder een greep uit ons assortiment in de winkel. 

Boeken

Boeken

Op zoek naar een bijzonder en goed boek? Dan bij je bij TOV! aan het juiste adres. Met onze grote selectie boeken zit er vast iets voor je tussen. Ook de jongere lezers kunnen bij ons terecht. Voor kinderen tot 12 jaar zijn er kinderbijbels, maar ook kijk-, ontdek-, knutsel- en leesboeken. Ook materiaal voor een kindernevendienst of kinderdagverblijf kun je bij TOV! drachten vinden. Voor kinderen vanaf 12 jaar hebben wij de leukste fictie en non-fictie boeken op voorraad. 

Literatuur en fictie voor volwassen vind je bij ons in alle soorten en maten zoals romans, thrillers en biografieën. Net zoals studieboeken over o.a. theologie, kerk & maatschappij en leven als een Christen. 

Boeken

De Bijbel

Ben je toe aan een nieuwe Bijbel? Ook in onze nieuwe winkel vind je een grote collectie Bijbels zoals de nieuwe Bijbelvertaling (NBV), de herziene Statenvertaling (HSV), Groot Nieuws Bijbel, Het Boek en Bijbel in gewone taal. 

Bijbel

Lifestyle producten

Nieuw in onze winkel, maar een prachtige aanvulling op ons assortiment. Duurzame cadeaus en woonaccessoires van de allermooiste merken! Ontdek hier welke merken je onder andere in onze winkel kunt vinden.

Sjaal met een verhaal

Prachtige producten uit Nepal, kleurrijk uniek en handgemaakt. Met de verkoop van hun producten creëert dit prachtige merk werk voor inmiddels duizend vrouwen in Nepal en Thailand. De slogan voor dit bijzondere bedrijf is niet voor niets: ‘Een cadeau voor jou, een toekomst voor haar’.

UBUNTU Lifestyle

Een jong label met eerlijke lifestyle producten. De producten van UBUNTU worden voornamelijk met de hand en veel liefde en aandacht gemaakt door vakvrouwen uit Ethiopië. In sommigen van hun manden of matten zit zelfs 9 uur handwerk.

LOVI

Een merk met Finse roots. LOVI ontwerpt 3D designs, gemaakt van hout uit de bossen in Finland. Het bijzondere is dat op voorhand de bossen weer opnieuw worden aangeplant. Een boom voor een boom. LOVI ontwerpt producten van tijdloze schoonheid.

Woorden van Waarheid

Rins maakt elk bord en canvas met veel liefde en plezier. Zo kan Gods Woord een plek krijgen in veel huizen. Een bijzonder cadeau en verkrijgbaar in verschillende thema’s. Zo is er voor iedere gelegenheid een passend bord met een bemoediging, troost of herinnering.

Loofy's

Loofy’s is een 100% plasticvrij cosmeticamerk. Al hun producten zijn circulair, waardoor ze weer opgenomen worden in de biologische kringloop. Zo blijft er niets achter dat nadelig is voor de natuur. Verantwoorde producten met hun herkomst in Leeuwarden.

Koffiehoek

Nieuw als onderdeel van ons assortiment. Kom ook gezellig zitten voor een kopje koffie of thee met iets lekkers van Brownies & DownieS Drachten