Ons assortiment

Nog steeds zijn wij na 45 jaar hét adres voor Christelijke boeken, maar ook kun je bij ons terecht voor de mooiste lifestyle producten van duurzame merken, leuke cadeautjes en inspirerende boeken. Hieronder een greep uit ons assortiment in de winkel. 

Boeken

Boeken

Op zoek naar een bijzonder en goed boek? Dan bij je bij TOV! aan het juiste adres. Met onze grote selectie boeken zit er vast iets voor je tussen. Ook de jongere lezers kunnen bij ons terecht. Voor kinderen tot 12 jaar zijn er kinderbijbels, maar ook kijk-, ontdek-, knutsel- en leesboeken. Ook materiaal voor een kindernevendienst of kinderdagverblijf kun je bij TOV! drachten vinden. Voor kinderen vanaf 12 jaar hebben wij de leukste fictie en non-fictie boeken op voorraad. 

Literatuur en fictie voor volwassen vind je bij ons in alle soorten en maten zoals romans, thrillers en biografieën. Net zoals studieboeken over o.a. theologie, kerk & maatschappij en leven als een Christen. 

Boeken

De Bijbel

Ben je toe aan een nieuwe Bijbel? Ook in onze nieuwe winkel vind je een grote collectie Bijbels zoals de nieuwe Bijbelvertaling (NBV), de herziene Statenvertaling (HSV), Groot Nieuws Bijbel, Het Boek en Bijbel in gewone taal. 

Bijbel

Lifestyle producten

Op zoek naar iets om te geven of iets moois voor jezelf? Bij TOV! vind je de allermooiste duurzame cadeaus en woonaccessoires van de leukste merken! Ontdek hier welke merken je onder andere terugvindt in onze winkel. 

Sjaal met een verhaal

Sjaal met een verhaal

Tijdens een bezoek aan Nepal in 2013 werd Inge, oprichtster van dit prachtige merk, geraakt door de vrouwen daar. Met hun als inspiratie kwam er al snel een pand én een team van enthousiaste medewerkers. Sjaal met een Verhaal was geboren! Kleurrijk, uniek en handgemaakt. Inmiddels creëren ze werk en economische zelfstandigheid voor meer dan duizend vrouwen in Nepal en Thailand met als missie: 'Een cadeau voor jou, een toekomst voor haar'.
UBUNTU Lifestyle

UBUNTU Lifestyle

Een jong label met eerlijke producten. Opgericht door Baukje vanuit Ethiopië en Paulien vanuit Nederland. U B U N T U Lifestyle brengt, ondanks de afstand, maker en koper in verbinding met elkaar. De producten zijn voornamelijk met de hand en met veel liefde en aandacht gemaakt door vakmannen en –vrouwen in Ethiopië. Zij krijgen een eerlijke prijs voor hun producten én wist u dat in sommige producten wel 9 uur handwerk zit?
LOVI

LOVI

LOVI startte in 2003 met een stukje hout en vanuit de voorliefde voor bossen en het duurzaam gebruik van materialen. Dit komt allemaal samen in het bijzondere 3D concept van dit Finse merk. Het materiaal komt uit de bossen van Finland, die al op voorhand opnieuw worden aangeplant. LOVI zorgt voor producten met een tijdloze schoonheid, waar je je herinneringen aan wil verbinden.
Eigenmakke

Eigenmakke

Het label voor eigentijdse producten van Ondernemend Talant. Doen waar je blij van wordt en wat je goed kunt, dat is wat zij willen voor hun makers. Ook bieden ze ruimte voor het leren van nieuwe dingen en talentontwikkeling. Trots zijn de makers op hun producten, maar nog trotser zijn ze wanneer ze ook worden verkocht!
Loofy's

Loofy's

Overheerlijk geurend en 100% plasticvrije zeep & scrub. Loofy's uit Leeuwarden wil hiermee andere cosmetica merken inspireren. De zakjes zijn gestikt en de producten zitten in recyclebare aluminium blikjes of papier. Alle producten zijn circulair en worden volledig opgenomen in de biologische kringloop. Hiermee komen we een stapje dichter bij een plasticvrij Nederland. Doet u mee?
Kaarsenmakerij het lichtpunt

Kaarsenmakerij Het Lichtpunt

De kaarsenmakerij is onderdeel van Stichting Maatschappelijke Opvang en Ontmoeting Lichtpunt in Kollumerzwaag. Zij bieden vanuit de Christelijke levensovertuiging onderdak, opvang, begeleiding en dagbesteding. Het is een bijzondere plek waar mensen hun dagritme weer kunnen oppakken en kaarsen worden gemaakt in allerlei soorten & maten. Zij werken met aandacht aan uw kaars, zodat u het licht kunt zien.
Gusta

Gusta

Vier de dag! Dat is waar Gusta voorstaat. Een jong, stoer en warmbloedig Nederlands merk, met invloeden van Scandinavië tot aan de Mediterrane. Gusta staat voor een lifestyle waarbij ieder moment wordt aangegrepen om er iets moois van te maken.