Hieronder vindt u een overzicht van de laatste uitgaven in boeken.

 

1 minuut dagboek

Een 1 minuut dagboek. Honderd korte overdenkingen voor elk moment. De overdenkingen in dit boekje staan door elkaar. Ben je op zoek naar een gericht thema, maak dan gebruik van de zoeklijst achterin het boekje. Daar vind je bijpassende overdenkingen bij veel thema's zoals: twijfel, zwangerschap, of Pasen.

€ 14,99 

Niemand is zoals jij

Van Max Lucado. Een verhaal voor iedereen. Met  leuke illustraties. Een verhaal over de Nerflanders.Wout is gemaakt door Eli de houtsnijder die hem uitlegt dat het niet uitmaakt wat andere Nerflanders van hem vinden - hij is speciaal, er is niemand zoals hij.

€ 6,99

Wie volg jij

In een online wereld die gericht is op volgers en likes is het belangrijk om te bedenken waar je echt naar op zoek bent. Als je iemand volgt, is dat meestal omdat je op hem of haar wilt lijken, of omdat je wilt leven zoals zij. Wie heb jij de positie van een rolmodel gegeven in je leven? Hoe volg je Jezus - de ultieme influencer?

€ 24,99

De verdwenen koning

Een avontuurlijke zoektocht naar God. Hoe een saaie vakantie zich ontvouwd tot een episch avontuur. Geschikt voor kinderen vanaf ongeveer groep zes tot en met de brugklas, en ook om samen als gezin te lezen en te bespreken. Ook waardevol als boek voor iedereen die op zoek is naar de diepere betekenis vasn het leven.

€ 17,99

hotel toekan

Kinderboek voor kinderen vanaf groep vijf.. Een bijzonder kerstverhaal. Hotel Toekan is het mooiste hotel van Bethlehem. Drie bedden heeft het. Drie gaste kunnen er in. Ze boffen maar, Hannes zelf boft ook , want vandaagwordt hij rijk... Maar de dag loopt heel anders dan Hannes heeft gedacht....

€ 9,99

 

kracht en glorie

Op de voorkant van dit linnen notitieboek staat de bekende ZIJ LACHT tekst uit Spreuken 31:25 'Kracht en glorie zijn haar kleding en zij lacht de komende dag toe'. Het is een sijlvol en stevig notitieboek.

€ 14,99

ben ik goed genoeg

Jonge vrouwen van deze tijd krijgen voortdurend te horen dat ze niet genoeg zijn voor deze wereld - niet mooi genoeg, niet slim genoeg, niet gelovig genoeg, kortom gewoon niet genoeg. Dit boek trekt een duidelijke grens. Het is een bewustwording dat we nooit genoeg zullen zijn voor DEZE wereld om dat we niet voor DEZE wereld gemaakt zijn. In plaats daarvan worden weer aan herrinnert  dat we door Iemand geschapen zin voor iets beters. We mogen kiezen voor Hem die ons gekozen heeft.

€ 21,99

 

henoch

Henoch staat bekend als de man die wandelde met God. Over hem wordt verteld dat God hem wegnam en dat hij niet hoefde te sterven. Hij was het die zei: Zie, Yahweh is gekomen met Zijn heilige ttienduizenden. Vóór Noach kwam Henoch en dit is zijn verhaal.

€ 18,95

zie ik maak alle dingen nieuw

Openbaring is niet een boek om bang van te worden maar juist hoopvol. Het toont ons op adembenemende wijze de grootheid van God. In dit boek neemt de auteur je mee op reis langs de mooiste inzichten over Openbaring en helpt je dit moeilijke Bijbelboek te begrijpen.

€ 19,99

verborgen aanwezig

Een inspirerend en bemoedigend boek. Misschien merk je niets van zijn aanwezigheid? Maar met Zijn Geest is hij er wel.Soms zichtbaar, vaker nog verborgen. In je verdriet is Hij je Trooster, in je onmacht is Hij je Beschermer, in je nood is Hij je Helper . De erbij geroepene. Altijd. Overal.

€ 15,99

Geleefd geloof

Hoe krijgt geleefd geloof gestalte in onze tijd? In dit boek vindt een verkenning plaats om antwoor te geven op deze vraag.Het biedt een handreiking bij een voortgaande zoektocht. niet alleeen voor persoonlijke bezinning maar ook voor gemeenschappelijkle bespreking in de gemeente.

€ 15,99

bijbelverhalen en zakenpr

Bijbelverhalen en business lijken in onze tijd wel twee planeten die op kosmische afstand van elkaar staan. De verhalen inspireren je in je (zakelijk) doen en laten door wijze woorden uit het Oude Testament . Hoe ga je om met geld? Macht? Mag je als ondernemer hard zijn? Af en toe een beetje liegen?

€ 15,00 

genade in parijs

Een verhaal over de famile Baxter. Ashley Baxter en haar man zijn  18 jaar getrouwd. Ze vieren dat met een reisje naar Parijs. Zij maakte echter jaren geleden in deze stad de grootste fout van haar leven. Ze bewaart nog steeds geheimen die niet aan het licht mogen komen.

€ 22,99

bidden tussen het onkruid

Een roman. 'Waar paardenbloemen bloeien is hoop'. 1861: Cassie verkleed zich als jongen om te om te ontsnappen aan een afgrijselijke man waaraan haar vader haar heeft uitgehuwelijkt. Het verhaal speelt zich af in de Amerikaanse burgeroorlog.

€ 22,99

leef geen leugens

Een aansprekend boek met een bevrijdende boodschap. Herken en weersta de drie vjianden, de duivel, het vlees en de wereld, die je vrede ondermijnen. De schrijver laat zien hoe je je kunt verweren tegen deze schijnbaar oude maar zeer actuele tegenstanders, om ze voorgoed te overwinnen.

€ 24,99

zijn meesterwerk

Dit boek is geschreven voor de wandelaar en de marathonloper, voor de e-biker en de mountainbiker. Als je nu op het voetbalveld staat of je in het zweet werkt in de sportschool. Voor jou, omdat je gewoon nieuwsgierig bent naar hoe je lichaam in elkaar zit en wat er over in de bijbel staat.

€ 19,95

toen de wereld brak

Het vervolg op de bestseller 'De jongen in de gestreepte pyama". Dit boek is een hartverscheurend prachtig verhaal over een vrouw die haar verleden onder ogen moet komen om iets recht te zetten wat haar al levenslang achtervolgt.

€ 22,99

het moeder dochter project

Soms lijken het wel twee verschillende planeten waar moeders en tienerdochters leven. Verschillende tijdzones en verschillende talen. Hoe houd je het dan toch uit met ekaar? Moeder en dochter, Eline en Julie, houden samen een dagboek bij met levensvragen om over wezenlijke dingen met elkaar in gesprek te blijven. Praktische zaken maar ook over het geloof. Sinds ze dit doen communiceren ze regelmatiger en met meer diepgang en respect voor elkaar.

€ 14,99

een schitterend meesterwerk

Een bijzonder dagboek. Hoe kijkt het christendom naar natuur. 365 Keer inspiratie geeft elke dag een moment om stil te staan bij de natuur. Een reis langs grote en kleine denkers uit de christelijke traditie spoort ons aan om aan een mooiere wereld te werken. Elke dag een en nieuwe en toch ook eeuwenoude inspiratie.

€ 17,99

een gebroken halleluja

In dit boek schrijfr Tomas Sjöden over het overlijden van zijn twee zonen aan een ernstige ziekte. Hij verbindt dit met de spiritualiteit die aangewakkerd wordt wanneer de kerkklokken luiden. Een gebroken halleluja gaat over verdriet en blijdschap, over de barsten in het leven en het licht dat zich daar een weg doorheen vindt.

€ 20,00

sta stil en dank

Bidden en Danken. Veel mogen we aan God vragen maar hebben we ook oog voor wat we al van Hem hebben gekregen. Danken: dit boek is een fijn hulpmiddel . Het is een dankbaar heidsboek dat kan helpen om stil te staan bij dingen die God ons elke dag weer geeft. Dat hoeven niet altijd grote dingen te zijn. De schrijver daagt je uit om elke dag vier dankpunten op te schrijven . Mooie prints korte overdenkingen luistertips en sfeerfoto's maken dit boek extra aantrekkelijk.

€ 22,99

 

boven de robijnen

Een Roman. Schiermonnikoog In de jaren na de oorlog worden jonge vrouwen opgeroepen om brieven te schrijven aan 'onze jongens' in Indonesië. Noa gaat een correspondentie aan met een van deze jongens. Onverwacht ontstaat er een liefdesrelatie, maar tegenovergestelde toekomstplannen blijken een relatie onmogelijk te maken. Toch blijft hun korte tijd samen niet zonder gevolgen.

€ 23,99

laat liefde niet wachten

Is het buiten koud en guur? Kruip onder een dekentje en geniet van deze drie verhalen, novelles, waar je gegarandeerd een warm gevoel bij krijgt.

Een duwtje in de rug, Een buitengewoon geschenk en Een onvergetelijk kerst.

€ 20,00

 

kent u dat gevoel

Verhalen uit het leven van theoloog en programmamaker Andries Knevel. 100 Denkduwtjes, columns waarin hij vertelt wat hem bezighoudt, waar hij tegen aan loopt en waar hij blij van wordt. Optimische stukjes van iemand die met een milde blik naar zijn medeburgers kijkt maar soms wel even wil prikken.

€ 15,00 

omdat God er naar verlangt ...

Overwegingen bij kerst en pasen. De mens streeft naar vrijheid en macht en wil in het middelpunt van de belangstelling staan. De schrijver laat zien hoe God door zijn verlangen mens te worden, juist zwak en kwetsbaar wordt en zich daardoor verheft tot ware kracht. Sterker nog, in het lijden ontmoeten we God. Dat is onze hoop te midden van crises en zwakte. Rijk geïllustreerd met afbeeldingen die aanzetten tot meditatie.

€ 14,99

naakte spiritualiteit

Leven met God vanuit twaalf eenvoudige woorden. Een praktisch en pastoraal boek waarin de schrijver laat zien hoe wij ons met God kunnen verbinden, en die verbinding kunnen gebruiken om anderen te dienen.

€ 22,99

Op ontdekking door openbaring

Op reis door het laatste boek van de bijbel. Ontdekking door Openbaring maakt ons duidelijk wat iedereen te wachten staat in de eindtijd - in de hemle of op de aarde. Ben jij voorbereid op wat er komen gaat?

€ 18,50

zoon van tranen

Roman. Augustinus, kerkvader. Als zoon van een lichtzinnige Romein en een vrome moeder zoekt hij naar zoveel mogelijk zingenot. Intussen probeert hij zijn innerlijke leegte te verdringen. Hij stort zich in het avontuur maar dat gaat vervelen. ook in de wetenschap raakt hij teleurgesteld. Een liefde lijkt uitkomst te bieden maar ook loopt op een teleurstelling uit. Maar tenslotte vindt hij Christus.

€ 14,90 

Tim zingt dagboek

Een net even anders dagboek. Niet alleen tekst en uitleg maar ook gedachten, gedichten, verhaaltjes, liedjes en zelfs cabaret. Een dagboek voor wie het niet lukt om elke dag een stukje te lezen. Voor wie verrast wil worden en wil leren om met een milde lach naar zichtzelf te kijken.

€ 20,00

Avondmaal met ontbijtkoek

Reisverhalen van een bijbelsmokkelaar. Klaas Muurling ging als assistent boekhouder bij Open Doors aan de slag. Als snel reist hij ook samen met zijn vrouw als Bijbelsmokkelaar naar de voormalige Sovjet Unie en landen in Oost europa.Ook bezoekt Klaas regelmatig vervolgde christenen van China tot Cuba en van Iran tot Zuid-Soedan. Uit Klaas' reisverhalen blijkt duidelijk dat God trouw is aan Zijn wereldwijde kerk, dwars door het lijden heen.

€ 19,95

Mystiek

Hoe God werkt in een mens. Aan de hand van de ervaring van de groete mystici zoals Etty Hillesum, Titus Brandsma, Dag Hammerskjöld en Christian Wiman, schetst Evelyn Underhill de fasen van de mystieke weg. Elk mens laat ze zien is in principe een mysticus. In de relatie met God wordt de hele persoon meegenomen en vernieuwd.

€ 29,99

dood doet leven

Midden in de dood is het leven steeds nabij. De schrijvers zitten regelmatig aan een sterfbed en schrijven elkaar brieven over die unieke ervaringen. Beiden maken  mee dat midden in de dood het leven steeds nabij is. Zo ontstaat een bijzondere briefwisseling over het meest intieme van een mensenleven: het sterfbed.

€ 19,99

eenvoudig lekker

Een kookboek waarin alleen maar eenvoudige gerechten staan. Alle gerechten worden gemaakt met ingrediënten die bijna ierdereen standaard in zijn of haar keuken heeft of die gemakkelijk te verkrijgen zijn. Het boek is verdeeld in 4 seizoenen met gerechten passend bij dat seizoen. Ontbijt, lunch, diner ,tussendoortjes, hapjes en drankjes: alles komt aan bod. Ook geschikt voor de onervaren kok.

€ 29,99

de vijf talen van e liefde

Een prachtige geschenkeditie van dit boek, het standaardwerk  van Gary Chapman. Deze bestseller heeft in nederland al 32 keer een herdruk gekregen. Als een partner zich uitdrukt in een 'taal 'die ij niet begrijpt komtdd e liefde misschien wel niet over.Volgens de schrijver zijn  er 5 talen van de liefde: Positieve woorden, samen zijn, kado's geven en krijgen, dienen en lichamelijk contact. Dit boek helpt je op weg om de liefdestaal van je partner te leren spreken en verstaan.

€ 24,99

 

onmisbaar

Jiska voelt zich na het overlijden van haar moeder als oudste dochter verantwoordelijk voor het gezin.Naast school en stages probeert ze zoveel mogelijk thuis te zijn.  Dan ontmoet ze Levi .......

€ 16,95

op het juiste moment

Vonken vliegen over en weer in het kantoor van Maple Valleys plaatselijke krant. Het tweede deel in de serie over de familie Walker maar ook prima los te lezen.

€ 22,99

Als een rivier

Vind een nieuw ritme voor je leven.Dit boek is een uitnodiging om te ademen te midden van de chaos van het leven.

€ 21,99

Elly en Rikkert

De kroniek van een levensreis. Al ruim vijftig jaar treden ze op. Ze maakten ruim vijftig albums, schreven ruim dertig boeken. Ze waren authentiek voordat die term werd uitgevonden.Dit boek schetst een beeld van hun leven, werk en opvattingen.

€ 24,99

als je leven je lief is

De uitdaging van de geestelijke strijd in de wereld van vandaag. In dit boek daagt Anne van der Bijl christenen uit tot de strijd. Hij vraagt zich af of het leven ons als chistenen zo lief is, dat wij ons leven niet in de strijd durfen wagen.

€ 16,50

Langs de afgrond

Andre is een afgestudeerd antropoloog en is uitgenodigd om in de USA les te komen geven.Maar daar wordt hij ziek: leukemie. De situatie is erg kritiek. Zijn vader haalt hem terug naar nederland en dan gebeuren er een aantal bijzondere dingen .......

€ 16,95

Bij heldere maan

Al jaren droomt Allie er van om de ranch van har grootouders een centrum voor paardentherapie te maken.

Lynn Austin: ' De personages in dit aangrijpende verhaal bleven me nog lang na het einde bij. Een van de beste romans die ik dit jaar heb gelezen'

€ 23,99

stamelend halleluja

Met muziek het kerkelijk jaar door.Was het een heilig of gebroken halleluja? Leonard Cohen weet het niet zeker.Bij David was het een gestameld woord tot zijn eigen verbazing, het woord van een oning die kans zag vrijwel alle Tien Woorden te overtreden. In dit boek worden allerlei liedjes /songs in het kader van een bijbeltekst geplaatst. Chrstelijk muziek en muziek van christelijke artiesten. Van Folk tot Reggae.

€ 29,90

ontzet

Een psychologische thriller. Lydia wordt op haar trouwdag ontvoerd. Al snel omt een hoofdverdachte in beeld.Een meeslepende thriller over misdaad, recht en veerkracht.

€ 18,95 

Rab en Rik

Rab, opperrabijn Binyomin Jacobs en Rik, Rik Bokeleman van Cvandaag. Aan de hand van de Sidra (een gedeelte uit de Thora) bespreken we een aantal gedachten die opkomen vanuit dat gedeelte en we koppelen daar praktische levenslessen aan.

€ 17,50

Zonder ons geen nieuwe dag

Dit boek is het poëtsiche portret van een jongen met een hoofd vol verhalen, die de stad en de mensen met radicale tederheid beziet.

€ 22,99

HSV overschrijfbijbel

Een mediatieve en creatieve manier om de Bijbel te lezen. Deze uitgave van de bijbel in Herziene Statenvertaling brengt de teksten voor de lezer nog dichterbij.

€ 17,99

Bijbel in vertellingen

Het boek wil proberen in vertellingen ons de Bijbel te laten begrijpen. Ons iets te laten ziewn van de liefde van God in de belofte en in de vervulling. 400 Verhalen uit het oude en nieuwe testament. Bij elk verhaal staat ook het bijbelgedeelte waaarop het verhaal is gebaseerd.

€ 39,99

reli detox

Ervaar jij druk vanuit een evangelische leider om iets te vinden of te doen? Voel je stress bij religieuze rituelen en woorden? Is iemand met religieuze argumenten over je grenzen gegaan? Religieuze manipulatie komt regelmatig voor: dit boek beschrijft hoe dat werkt en hoe mensen vastraken in de strikken van een leider of groep.

€ 22,90

41 vragen aan God

De toekomst rroept vragen op. Vragen over waar het heen gaat met deze wereld, over wat jou persoonlijk staat te wachten. Chtristenen vragen zich af hoe laat het is op Gods horloge: vijf voor twaalf of duurt het nog even voordat Jezus komt?

€ 12,99

Elly en Rikkert

Elly en Rikkert Zuiderveld traden ruim 50 jaar op. Ze maakten ruim 50 albums, schreven ruim 30 boeken. Zij kregen een podium dat blijft: hij is dichter en woordkunstenaar, zij schrijft kinderboeken en is adviseur in veel media.Dot nieuwe boek zet hun biografie in de context van een veranderend christelijk Nederland en een snelle grimmige wereld.

€ 24,99

Het tweede deel in de serie Grantschester. Sidney Chambers is de sympathieke predikant van het dorpje Grantchester en parttime detective. In dit boek zet hij zijn speurtocht voort.

€ 22,99

ufo's

Onverklaarbare verschijnselen aan de hemel, dansende lichten. UFO's worden ze genoemd. Lang werd dit onderwerp niet serieus genomen. Maar tjiden veranderen. Roelof Ham gaat in op vragen, hij herkent een misleiding van duivelse proporties.

€ 8,95

wat zegt de bijbel over de toekomst

Dertig vragen over bijbelse profetie, Israël en de eindtijd.Iedereen kan voorspellingen doen over de toekomst. Maar de vraag die benatwoord moet worden is: Wat heeft God voorzegt?

€ 14,95

Een  huwelijk dat er mee door kan? Een huwelijk waar je mee door kunt! Elkaars beste vriend. Geliefden die het beste voor elkaar willen en bitterheid en wrok geen kans geven. Een relatie die de liefde van Christus laat zien. Is zo'n huwelijk wel mogelijk? Of is lang en gelukkig een illusie? Leer van het leven van 10 echtparen uit de bijbel..........

€ 16,95

Een  schitterend plan

Dit is een prachtig verhaal over het plan dat God heeft voor ons leven, en hoe onze daden generaties lang effect kunnen hebben. De vondst van een oud dagboek zorgt voor ontdekkingen die niet voor mogelijk werden gehouden en die levens voor altijd verandert. De plannen die God voor ons heeft zijn vaak vele malen mooier dan we tevoren hadden kunnen bedenken.

€ 21,99

de kracht van ideeen

De mens staat voor een keuze tussen het idee van macht en de macht van ideeën. Een boeiende selecie van essays, toespraken en colums van Jonathan Sacks, een invloedrijk denker, veelzijdig auteur en opperrabijn van Groot Brittanië.

€ 32,99

helemaal prima

Gezegend ben jij die een vriendelijke reminder nodig heeft dat zelfs nu, zelfs vandaag, God er is .... en op een of andere manier is dat helemaal prima. Dit boek is een ode aan de kracht en de schoonheid van onze imperfecte levens.

€ 20,00

Gebeiteld in steen

Ze leven in totaal verschillende werelden, maar dan brengt een raadsel hen samen en vanaf dat moment verandeert alles.....

€ 22,95

Vuurtoren

Welkom op Three Sisters Island, hier mag je loslaten wat er niet toe doet en omarmen wat er veel toe doet: Geloof, Familie en Vriendschap.

 € 21,95

verloren dochters

Als de tweelingzusjes Lizzie en Kara drie jaar oud zijn, komt hun vader om bij een tragisch ongeluk. Ze blijven achter met hun stiefmoeder Amanda die van de de meisjes houdt alsof het haar eigen kinderen zijn. Dan duiken de grootouders van moederskant op, die azen op het fortuin van de tweeling dat ze van hun vader geërfd hebben. 

€ 21,99

de boekhandel van het verzet

In het Parijs van 1940 helpt een dappere vrouw het verzet door geheieme berichten te verstoppen tussen de bladzijden van boeken. Terwijl de nazi's Parijs nadren, koopt de Amerikaanse ballerina Lucie Girard haar favoriete Engelstalige boekhandel zodat de Joodse eigenaars kunnen vluchten. het verzet gebruikt haar boeken om geheime boodschapen te versturen.

€ 23,99

 

bloeien snoeien en groeien

Steeds dichter bij God leven. Groei is van levensbelang voor het geloof maar het gaat niet vanzelf. Het gaat vaak gepaard met strijd, ongeloof, traagheid en zelfs verstoorde relaties die ons kunnen belemmeren dicht bij God te leven. Dit boek wil je helpen door het geven van aanwijzingen voor de geestelijke strijd en de toewijding aan God.

€ 16,99

het rebecca overblijfsel

De verzoening tussen jood en niet-jood onderweg naar de komst van de Messias. Rabbi dr. Shapira beantwoord vragen waarbij hij ons inzicht geeft en middelen en een routekaart verschaft die we nodig hebben op onze reis als het Rebecca overblijfsel.

€ 19,95 

Gemis is onmisbaar

Hij is overleden maar ik mis hem nog zo! Wie mis je? Wat mis je?

Ons leven wordt in veel opzichten bepaald door gemis. Geldt dat ook voor God? Waarin zien we het gemis van de duivel? Wie wil nadenken over de overweldigende werking van gemis in ons leven, zal door dit boekje ontdekken hoe zeer gemis onmisbaar is.

€ 13,95

werkplaats huwelijk

Het huwelijk is fantastisch! Een goed huwelijk is veel meer dan gevoel, liefde, communicatie, seks.... Bovenal is het huwelijk een etalage waarin Gods glorie wordt weerspiegeld. God is de uitvinder van het huwelijk waar man en vrouw helemaal één worden en daarmee iets van God Zelf laten zien.

€ 22,50