Hieronder vindt u een overzicht van de laatste uitgaven in boeken.

 

Ik leef!

Een boek vol ervaringsverhalen van mannen en vrouwen met verschillende soorten kanker. Het bevat cijfers en praktische inzichten over het leven na een kankerbehandeling.De periode van herstel is voor veel mensen moeilijker dan de behandelfase. Dit boek biedt herkenning  voor mensen die (af en toe) moeite  hebben om de draad weer op te pakken. 

€ 22,99

Bijbelwijs

Met hoofd, hart en handen de Bijbel ontdekken. Gods woord is belangrijk, want door de Bijbel kun je God beter leren kennen. Maar hoe doe je dat, samen met je kinderen de Bijbel ontdekken? Dit boek geeft voor elke week inspiratie om in de bijbel op ontdekkingstocht te gaan.

€ 15,99

De goede helper

Deel 2. Rosa, Tom en Eva maken weer nieuwe avonturen mee. Dat is leuk, maar soms ook moielijk en verdrietig. Dit boek gaat over weerbaarheid en hoe de Heilige Geest je het allerbeste helpt. Met verhalen over o.a. eenzaamheid, inclusief leven, armoede en boosheid.

€ 14,99

de radicale

We hebben allemaal ons eigen verhaal. We proberen staande te blijven in een tijdperk van smartphones, WiFi, 24/7 nieuwsberichten, non-stop lawaai en een jachtig leven. Ban medeogenloos de haast uit je leven. Haast is de grootste vijand van het geestelij leven.

€ 24,99

ontdek een gezond leven

God heeft jou gemaakt. Hij heeft jou bedaht en kent je helemaal. Denk je dan niet dat Hij ook weet wat goed is voor jou? Dit is het uigangspunt voor een boek dat jou helpt een goede levensstijl te vinden.

€ 18,99

Kracht uit...

Huiselijk geweld en sexueel misbruik zijn ingrijpende ervaringen die soms een leven lang doorwerken. Dit boek laat echter zien dat heelwording mogelijk is.De weg naar herstel begint met het doorbreken van het geheim. Kunst is hierbij uitermate belangrijk omdat een beeld vaak voor voor de woorden uitgaat.

€ 14,90

 

Tot we thuis zijn

Boek inclusief CD. met het volledige album  'Tot we thuis zijn' Een inspirerend boek om zelf te lezen maar ook prachtig om als cadeau weg te geven.

€ 19,95

de brief ...

Een geheimzinnige brief zou naar antwoorden over haar afkomst moeten leiden ... maar roept alleen maar vragen op. Een historische roman.

€ 22,99

Studiebijbel

Deze studiebijbel is de HSV in een nieuw jasje, speciaal voor vrouwen. met uigebreide commentaren, context bij ieder bijbelboek, kaarten, illustraties, verwijzingen en uitleg over bijv. bijbelse feesten wen meer!

€  89,99

Projekt 1065

Een indrukwekkend verhaal over de 2e wereldoorlog. Infiltreren. Vrienden maken. Saboteren. De Ierse Michael woont met zijn ouders in Berlijn. Net als de andere jongens is hij aangesloten bij de Hitlerjugend. Maar hij haat de nazi's. Hij en zijn ouders zijn spionnen.

€ 10,00 

Kinga Ban, Een leven

Kinga was een geboren zangeres. Het was voor haar net zo vanzwelfsprekend als ademhalen. Ze overleed na een lange periode van ziekte op 37 jarige leeftijd. Muziekjournalist Johan Bakker sprak met familieleden, medemuzikanten vrienden en buren om haar portret helemaal duidelijk te krijgen. 

€ 24,99

Ik ben er nog niet

Als Judith Stoker na ruim zeven stabiele jaren in een depressie terecht komt, weet ze niet wat haar overkomt. De bodem onder haar bestaan lijkt in één keer te zijn weggevaagd. Elke dag schrijft ze over hoe ze zich voelt en wat er gebeurt. 

€ 23,95

De hemel van blik

In een dorpje op het platteland van Senegal, waar de zesjarige Ibrahimah met zijn familie woont arriveert op een dag een vreemdeling. Hij blijkt een gesepcteerd Koranleraar te zijn. Een schrijnend maar hoopvol verhaal over veerkracht, vriendschap en de oerkracht van moederliefde.

€ 22,99

Hoop is een kleine vogel ...

Een moeder, een zus en een vader over de kleine en grote dingen die je tot een familie maken.' Warmte, liefde en godsvertrouwen spatten van de bladzjden af' (Nederlands Dagblad).

€  21,99

De jongen die tien ....

De joodse Yanek is tien jaar als de Duitsers in 1939 Polen binnenvallen. Zijn leven verandert in een nachtmerrie. Alles wat hij liefheeft en bezit wordt van hem afgepakt.Hi9j wordt van concentratiekamp naar concentratiekamp gestuurd.

€ 10,00

Waar Arabische christenen onder de Palestijnse Autoriteit een zekere mate van vrijheid genieten om hun geloof te belijden, is dat onder Hamas veel moeilijker. De meeste Palestijnse christenen in Gaza behoren tot de Grietks-Orthodoxe kerk en tonen weinig tolerantie tegenover christenen van ander denominaties.

€ 16,50

In 1948, het jaar van de stichting van de staat Israël, woonden er slechts 23 Messiaanse Joden in het land. Nu wordt hun aantal op ongeveer 20.00 geschat. Toch voelen ze zich vaak eenzaam.In dit boek maak je kennis met 10 Israëliërs vertellen over hun geloof in de Here Jezus.

€ 14,95

Na 50 jaar beschrijft Anne van der Bijl opnieuw de situatie in Afrika. Qua economische ontwikkeling ligt Afrika nog mijlenver achter bij de westerse wereld. Maar nog steeds is in veel Afrikanse landen de radicale islam de overheersende religie. Opnieuw delft de kerk van Christus het onderspit en vallen christenen te prooi aan grof geweld.

€ 16,50

Een aangrijpene historische roman over het doorgeven van leed van generatrie op generatie en over het doorbreken van de vicieuze cirkel. Een tienermeisje maakt in haar verliefdheid een ondoordachte keuze, tien jaar later, onder totaal andere omstandigheden, begaat haar nichtje een misstap met vergelijkbare gevolgen.

€ 21,99 

Je hebt belijdenis gedaan, en dan? Wat betekent dit voor de praktijk van je leven? Daarover ben je natuurlijk nog niet uitgedacht. In dit boekje gaat het onder andere over geloof en bekering, moeite bij het geloven in de praktijk, samen geloven, het geloof delen en de afhankelijkheid van de Heilige Geest.

€ 14,99 

De lieflijke bloesem van Franse kersenbomen dient als dekmantel voor een grootscheepse reddingactie. Frankrijk1942, Een dappere schooljuf weet talloze Joodse kinderen te redden. Maar kan ze zichzelf op tijd in veiligheid brengen?

€ 21,99

Een bijzonder dagboek. Een gesprek van hart tot hart verandert alles. Pijn, boosheid en teleurstelling blijken bespreekbaar te zijn in gesprekken van Kind tot Kind. Kinderen van één Vader.

€ 24,99 

De bemoedigende boodschap in dit boek helpt je om uitdagingen aan te gaan en om je plek en verantwoordelijkheid in deze wereld te vinden.

€ 22,99

Of je nu bezorgd bent voor vandaag, voor een nieuwe uitdaging staat of angst hebt voor de toekomst, ontdek in dit dagboek van Max Lucado hoe Gods beloften van trouw, kracht en troost je op de weg van vrede en rust kunnen brengen.

€ 22,50

Drie maanden voor het overlijden van har echtgenoot Johan deed zij hem en belofte: 'Ik geef mezelf, namens jou, op mijn vijftigste verjaardag een knalrode Vespa-scooter cadeau en rijd deze voor jou naar Roma'.Het werd een avontuurlijke soloreis van negen weken met veel afslagen, confrontaties, ontmoetingen met ander mensen en vooral met zichzelf.

€ 20,99

Tel Aviv 2015, Spanningen rondom de al-Aqsa moskee in Jeruzalem leiden tot een nieuwe golf van geweld. De diepgewortelde idealen van drie jonge mensen worden op de proef gesteld.

€ 21,99

Influencer Molly heeft het gemaakt in het leven, maar weet ze ook wat echt belangrijk is? Nicole Drees schrijft romans vol humor en hoop. In Nederland verschenen eerder Alles wat ik vinden wil en de e-novelle Geworteld in liefde.

€ 23,99

Vrede ontstaat niet door de afwezigheid van verdriet of pijn maar door de aanwezigheid van God. Woorden van Marianne Grandia.Teken van trouw is een bemoedigende roman over licht en duisternis. Het verhaal speelt zich af op dezelfde plek als Onder Zijn vleugels en Koorden van liefde maar is te lezen als een p zichzelf staande roman.

€ 22,99

De One Minute Bijbel maakt het dagelijks bijbellezen haalbaar en overzichtelijk door een nauwkeurige selectie van sleutelteksten uit de Bijbel te nemen.

€ 24,99

'Ik ga met je mee' zijn worden die onze God spreekt als Hij mensen ervan wil overtuigen dat zijn hele wezen ontferming is. Een boek verschenen ter gelenheid van het jubileum van de Evangelische Hogeschool.

€ 10,00

zeven keer overwinning

Zeven eyeopeners voor vrouwen. In dit boek vind je zeven eyeopeners uit het leven van Jozef zodat jij kunt overwinnen en God in jouw leven het plan uitwerkt dat Hij voor ogen heeft! 

€ 16,95

De bibliotheek van St. Malo

Terwijl Frankrijk wordt verscheurd door oorlog, is een moedige bibliothecaresse vastbesloten om zo veel mogelijk boeken te redden. Haar man zit intussen gevangen in een Duits kamp en zij wacht wanhopig op een bericht van hem.

€ 19,99

Verras de wereld

Een praktisch hulpmiddel om de gewoonten (zegenen, eten, luisteren, leren, gezonden) vorm te geven. Ideaal voor persoonlijk gebruik en om groepen te trainen voor evangelisatie. De eenvoudige lessen in dit boek zullen je omgeving verrassen en ze zullen jou verrassen.

€ 12,95

Toen het te gevaarlijk werd ..

De fascinerende en ontroerende geschiedenis van een echtpaar dat werkte in het joodse ziekenhuis en moest onderduiken. Een verhaal van droefheid naar vreugde ontleend aan de memoires van Ja'akof Adler die arts was in Amsterdam.

€ 21,95

Het teken van de banneling

De jonge Arwyn breekt de wetten van zijn stam als hij een arend neerschiet. Hij krijgt het teken van de banneling en wordt wweggestuurd uit het dorp.En dan begint een groot avontuur....

€ 15,99

De retraite

David, een vermoeide voorganger verbaasd zich regelmatig over de christelijke cultuur, de kerk en alles wat daar bij hoort. Voortdurend speelt de vraag door zijn hoofd Should I stay or should I go? Ten einde raad besluit hij een retraite te gaan volgen in Ierland samen met andere opgebrande herders uit verschillende denominaties.

Overleven na de holocaust

Ruth Gunner is pas vijf jaar oud als de duitsers Polen binnenvallen. Het is een aangrijpend verhaal van een joods meisje in de tweede wereldoorlog en laat ook de nasleep zien van zo'n groot trauma.

€ 10,00

ik mag leven

Leven na een dubbel herseninfarct. Een enemre schok ook voor geliefden Er is angst maar ook vertrouwen op God. Een persoonlijk verhaal en een persoonlijk inkijkje in het leven na het infarct.

€ 16,95 

Troost bij lijden

De combinatie van verhalen, fictie en non-fictie, autibiografische elementen en ervaringen van anderen maken dit boek gemakkelijk leesbaar.

€ 18,95

de aard van breekbare dingen

April 1906, San Francisco beeft op haar grondvesten. Een heftige aardbeving leidt tot een verwoestend inferno. Uit de puinhopen staan twee vrouwen en een klein meisje op ........

€ 22,99

richt je antenne omhoog

Geestelijk nieuw geboren? Dan ook nieuwe zintuigen, Geestelijke zintuigen Aan de hand van Hebreeën 5:14 bespreekt de shrijfster de gave van onderscheidng door al onze vijf zintuigen na te lopen en ons aan te moedigen meer te ontdekken over deze geestelijke realiteit.

€ 14,95

De schrijver heeft zich verdiept in de Hebreeuwse wortels van het christelijk geloof en de eenheid van het oude en nieuwe testament.Hij was er van overtuigd dat Gods trouw aan Israel en zijn beloften nog altijd gelden.

€ 15,95

de reisgids

Een 40-dagen reisgids voor een reis met God. Wanneer je samen op reis gaat leer je elkaar echt kennen. Misschien geldt dit nog wel meer voor ons leven met God.

€ 18,95

Wanneer wij het leven op eigen kracht proberen te leiden worden we al snel vastgezogen in het moeras van de realiteit. God wil ons leven echter stuwkracht geven.

€ 16,95

Soms raak je door allerlei gevoelens of omstandigheden het vertrouwen of de vreugde in je leven kwijt. Liz Roest laat Jozef in dit boek een terugblik op zijn leven geven. aaan de hand van thema's en relaties ui t zijn leven neemt zij de vrijheid om zijn verhaal in te vullen en op een prachtige manier te verbinden met thuiskomen bij God.

€ 20,00