Hieronder vindt u een overzicht van de laatste uitgaven in boeken.

 

verloren dochters

Als de tweelingzusjes Lizzie en Kara drie jaar oud zijn, komt hun vader om bij een tragisch ongeluk. Ze blijven achter met hun stiefmoeder Amanda die van de de meisjes houdt alsof het haar eigen kinderen zijn. Dan duiken de grootouders van moederskant op, die azen op het fortuin van de tweeling dat ze van hun vader geërfd hebben. 

€ 21,99

de boekhandel van het verzet

In het Parijs van 1940 helpt een dappere vrouw het verzet door geheieme berichten te verstoppen tussen de bladzijden van boeken. Terwijl de nazi's Parijs nadren, koopt de Amerikaanse ballerina Lucie Girard haar favoriete Engelstalige boekhandel zodat de Joodse eigenaars kunnen vluchten. het verzet gebruikt haar boeken om geheime boodschapen te versturen.

€ 23,99

 

vrouwen met autisme

Veertien portretten in woord en beeld.Tot enkele jaren geleden werd gedacht dat autisme typisch mannelijk was. Steeds duidelijker wordt dat dit bij vrouwen en meisjes vrijwel net zo vaak voorkomt.

€ 21,99

mijn lijf of mijn bedrijf

De worsteling van een ondernemen met de ziekte van Parkinson.Karin heeft een bloeiend bedrijf als zij op de leeftijd van 43 jaar de diagnose Parkinson krijgt. Het zet haar leven op zijn kop en plaatst haar voor indringende keuzes. De beschreven veranderingen in lichaam en geest, in relaties met mensen en met het bedrijf dat ze heeft opgebouwd zullen herkenning bieden aan veel parkinson patiënten en hun naasten.

€14,99

bloeien snoeien en groeien

Steeds dichter bij God leven. Groei is van levensbelang voor het geloof maar het gaat niet vanzelf. Het gaat vaak gepaard met strijd, ongeloof, traagheid en zelfs verstoorde relaties die ons kunnen belemmeren dicht bij God te leven. Dit boek wil je helpen door het geven van aanwijzingen voor de geestelijke strijd en de toewijding aan God.

€ 16,99

het rebecca overblijfsel

De verzoening tussen jood en niet-jood onderweg naar de komst van de Messias. Rabbi dr. Shapira beantwoord vragen waarbij hij ons inzicht geeft en middelen en een routekaart verschaft die we nodig hebben op onze reis als het Rebecca overblijfsel.

€ 19,95 

Gemis is onmisbaar

Hij is overleden maar ik mis hem nog zo! Wie mis je? Wat mis je?

Ons leven wordt in veel opzichten bepaald door gemis. Geldt dat ook voor God? Waarin zien we het gemis van de duivel? Wie wil nadenken over de overweldigende werking van gemis in ons leven, zal door dit boekje ontdekken hoe zeer gemis onmisbaar is.

€ 13,95

werkplaats huwelijk

Het huwelijk is fantastisch! Een goed huwelijk is veel meer dan gevoel, liefde, communicatie, seks.... Bovenal is het huwelijk een etalage waarin Gods glorie wordt weerspiegeld. God is de uitvinder van het huwelijk waar man en vrouw helemaal één worden en daarmee iets van God Zelf laten zien.

€ 22,50

De bijtjes van Julliette en Juliaan

Zoek de bloem en leer samen met imkers Julliet en Juliaan over het leven van de bijen. Een vrolijk en educatief boek voor kinderen vanaf 2 jaar.

€ 9,95

een beetje bang

Dit is niet zomaar een voorleesboek. Dit is een levend boek! En oei, het is een beetje bang. Voel je het zachtjes trillen. Zo kunnen we het boek niet lezen, wat moeten we nu doen?

Laat als voorlezer dit verhaal tot leven komen door te DOEN! Je leest in het wit het verhaal zoals bij een gewoon boek,. Daarnaast DOE je de dingen die in het gele kader staan.

€ 15,95

Naar het ziekenhuis

Pim heeft pijn in zijn buik. Hij moet naar het ziekenhuis waar de dokter hem gaat opereren. Maar Pim wil niet. Hij is bang. Maar gelukkig mogen papa en zijn knuffel mee. Een verhaal om jonge kinderen voor te bereiden op een operatie met achterin een uitleg over alle instrumenten die ze tegen kunnen komen.

€ 10,95

de trage superheld

Maud wil een superheld zijn, en superhelden zijn  snel toch? Maud raced maar door en staat nooit stil. Maar als ze vriendschap sluit met een oude wijze boom leert ze: je kracht verlies je niet als je het rustig aandoet en geniet.Leer samen met Maud vertragen en ontdek zo dat de wereld aan je voeten ligt. 

€ 16,95

alles wat blijft verandert

Zie je blijven en veranderen als tegengestelde begrippen dan wordt je in dit boek tot de orde geroepen. Dit boek is een pleidooi om beweging toe te laten en dit niet in het minst in onze relatie met God. Intense gebeden en kordaat overleg. Erik Galle laat zien dat God buiten de lijntjes kleurt waarin wij hem dwingen.Illustraties van 50 kunstwerken vormen het decor Bovendien een link naar 30 filmpjes die zinnen uit het boek letterlijk in beweging brengen.

€ 21,95

 

de bron van liefde

Een nieuwe LYNN AUSTIN. Een aangrijpend verhaal over vriendschap, geloof en de moed om te leven. Twee verhaallijnen die beginnen in de periode vlak na de tweede wereldoorlog met een teruggekeerde arts, Jimmy,  die door onverwerkte trauma's op een psychiatrische afdeling terechtkomt. De tweede verhaallijn  begint met de Joodse Gisela die zeven jaar eerder vluchte naar Cuba en daar in moeilijkheden komt. De verbinding: een aangetroffen foto tussen de spullen van Jimmy.

€ 25,99 

my bible study journal

ENGELSTALIG. Als je de tijd wilt nemen om studie te maken van Gods woord maar je weet niet hoe en waar te beginnen dan helpt dit fraai vormgegeven boek in ringband je op weg. 180 Bladzijde met bijbelteksten en vragen die je op de betreffende bladzijde kunt invullen. Onder het thema: Gods woord is een licht op mijn pad en en lamp voor mijn voet.

€ 12,50

Bijbel HSV dagelikse broodkruimels

Deze compacte editie (10x15 cm.) van e Bijbel Dagelijkse Broodkruimels is een fraai uitegevoerde uitgave van de Herziene StatenVertaling met extra katernen die stijlvol zijn vormgegeven.

€ 49,99 

het witte meisje

Hoe ver ga je als de overheid je kleindochter van je wil afnemen omdat ze de verkeerde huidskleur heeft? Wie jou zou moeten beschermen blijkt je ergste vijand te zijn. Het verhaal in dit boek zet de schijnwerpers op de Australië van de jatren zestig en het hardvochtige overheidsbeleid om inheemse kinderen uit hun gezin weg te halen.

€ 21,99

maria, bijzonder gewoon

Bijbelstudies voor vrouwen. Maria, de moeder vanJezus, Een joods meisje uit een gewone stad ondertrouwd met een gewone man. Maar haar leven wordt op zijn kop gezet. Wat haar overkomt is bijzonder: ze wordt moeder van de Messias! Hoe was ze als moeder, wat zegt de bijbel over haar, haar gelof, haar relatie met haar zoon Jezus?

€ 14,99

gewoon geloven

Het alledaagse bestaan als plek van God. Hoe geef je vorm aan je geloof in het dagelijkse leven? De Bijbel en de liederen in de kerk hebben het vaak over grootse en meeslependen gebeurtenissen en emoties. Maar de meeste dingen die wij meemaken zijn niet zo spectaculair of geweldig. Ze zijn ook niet verdrietig of zwaar. Hoe kan je op zulke 'grijze' dagen God tegenkomen?

€ 18,50

boven tijd en toeval

Schepping en evolutie als open geheim. Vanuit open wetenschappelijke vragen zie je hoe onwaarschijnlijk ingenieus en superieur de natuur is. In hoeverre kunnen wij met noties als schepping en evolutie de wijze waarop het universum en de natuur in elkaar zitten volledig begrijpen?

€ 25,00

Liefde komt uit de hemel

ZOMERAANBIEIDNG

Twee vrouwen, voor altijd verbonden door de vondstvan een prachtige sjaal.

€ 9,95

reisgenoten

ZOMERAANBIEDING

Reisgenoten nodigt je uit om op reis te gaan waarin ogen worden geopend, belemmerende gedachten losgelaten en oude wonden genezen.

€ 17,99

een deur die altijd openstaat

ZOMERAANBIEIDNG

Voor een hoopvolle toekomst moet je eerst in het reine komen met je verleden. Jenessa erft het gigantische landhuis van haar ouders en wil het zo snel mogelijk verkopen om alle nare herrinneringen achter zich te laten .........

€ 21,99 

 

 

dans van de bijen

ZOMERAANBIEDING

Mia zoekt echte verbondenheid mt mensen die ze komt helpen, en tegelijkertijd leert ze meer over zichzelf. Rachel Linden combineert in dit boek spanning, romantiek, karakterontwikkeling en een krachtige vrouw.

€ 10,00

noem mij bij mijn naam

ZOMERAANBIEDING

Ze staat op het punt om te trouwen maar dan stuit ze onverwacht op een nogal ongewoon kerkkoor en een knappe dominee ...

€ 10,00

 

Een tijd om te dansen

ZOMERAANBIEIDNG

Een lekker nuchter boek met humor, zelfspot, romantiek en spanning. En ondertussen leer je wat echte vriendschap is, dat je tegen God alles zeggen kunt en het nooit te laat is voor vergeving.

€ 10,00

Verdwaalde ster

ZOMERAANBIEIDNG

Verdwaalde ster is een roman over liefhebben, vastpakken, maar voral over loslaten en het laat je ook zien wat voor verschil één christen kan maken.

€ 15,00

Twee weken voor jou

ZOMERAANBIEDING

Een bedenktijd voor twee weken en een liefde voor altijd.

Een roman van Karen Kingsbury.

€ 12,50

Het huis op nummer 7

ZOMERAANBIEIDNG

Wat doe je als je opeens een prachtige villa erft van iemand die je je niet kunt herrinneren. Dat overkomt politieagente Beck Holiday.

€ 10,00

Het geheim van de hertog

ZOMERAANBIEDING

Roze jurken, witte stranden en een wervelende romance.

€ 21,99

Zoete verovering

ZOMERAANBIEIDNG 

Zij heeft altijd volgehouden dat ze gewoon vrienden wil zijn. Hij is sinds zijn veertiende stapelverliefd op haar. Lukt het hem om haar hart te veroveren.

€ 12,50

Op 26 september 2022 is Antoine Bodar 30 jaar priester. Aanleiding om zijn  denken en veelbewogen carrière grondig onder de leoep te nemen. Niet alleen heeft hij zich kekelijk ingezet, ook zijn er veel sporen gestrokken in de wereld van de journalistiek, cultuur en wetenschap.

€ 29,90 

In ONZEKER WETEN dagen de auteurs je uit om onzekerheid als uitgangspunt te nemen. Ze keren traditionele zekerheden binnenstebuiten en ontdekken juist in het christendom ruimte voor een bevrijdend niet-zeker-weten.

€ 20,00

u bent altijd bij mij

De genezende kracht van Pslam 23. Deze psalm is al duizenden jaren een bestseller. Het wordt de nachtegaal on de psalmen genoemd.Het heeft miljoenen mensen door de moeilijkste perioden van hun leven geholpen. Hierdoor ontdekken we dat Hij in elk seizoen van ons leven te vertrouwen is.

Met gratis CD met het lied  ´Ik zal er zijn´ van Sela.

€ 17,95  

de omgekeerde wereld van God

Heeft God humor? Is de Bijbel verrassend bevrijdend? De meeste mensen zullen hier niet direct JA op zeggen. De Bijbel heeft bij velen het imageo van saai, niet meer van deze tijd, en God die van onderdrukkend en humorloos. Ten onrechte, dit boek blaastr het stof van bekende en minder bekende bijbelteksten.

€ 5,00

alles gebeurt met een reden

Kate Bowler leidt een gelukkig leven totdat er darmkanker bij haar wordt geconstateerd. Het vooruitzicht van haar eigen sterfelijkheid dwingt haar om na te denken over haar leven. Was haar vroegere voorspeod een zegen van God? En heeft Hij haar nu de rug toegekeerd?

€ 5,00

foar altyd yin us hert

Gedichten en wurden fan treast. Somstiiden is der safolle wat wy fiele, mar sa'n bytsje wat wy sizze kinne.

€ 8,95

quickscan van het oude testament

Ervaar je het oude testament soms als onbegrijpelijk en onoverzichtelijk? Hetty Lalleman helpt je in dit boek om meer inzicht te krijgen in dit boeiende deel van de Bijbel. Ze geeft de grote lijnen van het oude testament weer en legt verbindingen met het nieuwe testament en met jou oersoonlijk.

€ 15,99

hoop voor de wereld

Hoe we samen het klimaat kunnen redden.Een 'must read' als je een positieve verandering in gang wilt zetten in je leefomgeving. We benoemen het en klagen erover maar het lukt maar moeilijk om tot concrete actie te komen. Glashelder toont de schrijfster aan hoe belangrijk de juiste woorden zijn om tot hioopgevende daden te komen in de klimaatcrisis die ons allen bedreigt.

€ 24,99

bijbel ontdek- doeboek

Vraag jij je wel eens af wie God eigenlijk is? Ga op ontdekkingstocht naar het antwoord op deze grote vraag. Ga aan de slag met leuke vragen en tips en doe dingen, schrijf, knip, plak, teken, zing en rap en kom zo meer te ween over wie god is voor jou.

€ 14,99

abrikoosmemoires

Zoete woorden voor de ziel. Tess Guinery weet op bijzondere wijze de diepten uit haar hart te verwoorden.Haar woorden bieden herkenning en heling en wakkeren een verlangennaar iets Groters aan.

€ 22,99

De weg van de vader

Michiael W. Smith, een bekende christelijke artiest,  schrijft over zijn vader en hoe deze een diepgaande invloed hasd op zijn leven. Door het leven en het perspectief van die aardse vader geeft hij een bijzonder mooi getuigenis over onze Vader in de hemel.

€ 20,00

verwonderd door licht

41 Eigentijdse iconen vormen de illustraties in dit boek. Iconen worden van oudsher 'vensters op de hemel' en 'brengers van licht' genoemd. Licht van God dat uitnodigd. Deze iconen nodigen uit om de Bijbelberhalen metnieuwe ogen te bekijken.

€ 24,99

de stem van een vrouw

Wat doe je als de strijd tegen omrecht je het leven zou kunnen kosten? Niets doen is geen optie voor Kathryn Walsh. Ze besluit een krant nieuw leven in te blazen om onrecht aan de kaak te stellen. Ze weigert haar mond te houden en publiceerd alles waar ze in gelooft tot wanhoop van een salooneigenaar die probeert haar te beschermen en steeds meer voor haar begint te voelen.

€ 24,99 

avontuur

Jeugdwerk dat gaat over Jezus. Een uitgewerkt programma voor 10 uitdagende tieneravonden. Mark Stoorvogel geeft als jongerenpastor in de stadskerk in Groningen leiding aan jeugdwerk voor tieners en jongeren.

€ 32,99

weekend kinderen

Bas en Joke hebben beide een scheiding achter de rug en zijn samen een nieuwe relatie aangegaan. Ze hebben samen een dochtertje gekregen. Met de twee kinderen uit zijn vorigwe huwelijk en een zoon uit het hare hebben ze nu samen vier kinderen. Ze doen hun uiterste best om er iets goeds van te maken.

€ 18,75

de gevangen bruid

1759, De Fransen en de Engelsen staan tegeover elkaar in een bloederige strijd om Amerikaanse grond. Mercy Lytton staat haar mannetje . Ze is opgevoed door de Mohawk en gezegend met een uitzonderlijk goed zicht, wat haar goed te pas komt bij de opdracht die ze krijgt van het Engelse leger.

€ 22,99

schaduw van de dood

Het zijn de jaren vijftig in het liefllijke dorpje Grantchester. Een sympatieke predikant, Sidney Chambers, gaat soms zichzelf voorbij in de hulpverlening aan iedereen die dat nodig heeft. Hij helpt in zijn vrje tijd zijn vriend inspecteur Geordie Keating bij het oplossen van moordzaken.

€ 22,99

vijf talen van de liefde voor singles

Liefde is het fundament van ALLE menselijke relaties. Door middel van veel voorbeelden en anekdotes uit de praktijk laat Chapman zien dat je de bewezen principes over het geven en ontvangen van onvoorwaardelijke liefde kunt toepassen in al je relaties.

€ 20,00

Een roman. Ze zeggen dat we nooit zullen weten wat er met die mannen is gebeurd. Ze zeggen dat de zee haar geheimen bewaart.... Een heel bijzonder boek, op ieder pagina voel je de machtige aanwezigheid van de zee. Cornwall, oudejaarsavond 1972: een boot legt aan bij de vuurtoren om drie lichtwachters af te lossen, maar de troegangsdeur is afgesloten en de toren blijkt leeg .

€ 22,99.

papa's rouwen ook

Als je kind overlijdt, moet je op een of ander manier zien om te gaan met dit hartverscheurende verlies. Als ouders wordt je samen geconfronteerd met rouw maar er zijn verschillen in hoe mannen en vrouwen met dit verlies omgaan.12 Vaders vertellen hun verhaal over het verlies van hun kind door een miskraam, stilgeboorte of op jonde leeftijd.

€ 24,95

de achtste dag

Twee goede vrienden, een katholiek en een evangelische, schreven samen dit boek over Degene van wie hun hart overloopt. In dit boek doorloop je zeven etappes -als dagen- en kom je uit bij de dag die we in al zijn luister nog verwachten: de achtste dag.

€ 19,99 

Romeinen in 40 dagen

Een bijbelstudie van Max Lucado. In 6 weken ga je het hele boek Romeienen door. Een van de rijkste theologischwe werken ooit geschreven, dat is deze bijzondere brief.

                € 22,99

Gideon

Als we zijn naam, Gideon, horen, denken we al snel aan zijn heldhaftige overwinning met slechts 300 strjders. Maar het verhaal gaat over zoveel meer. Een 7 weekse bijbelstudie die je kunt volgen als groep. Elke dag maak je een verdiepende bijbelstudie uit het boek.

€ 34,99

 

ontluikend christendom

Hoe beleefden heidenen, joden en christenen het aardse bestaan in de eerste eeuwen van onze jaartelling, ongeveer vand e eerste tot de vierde eeuw. Kennis van die pluriforme, multireligieuze wereld draagt ook bij aan de verheldering van een reeks geschriften  van het nieuwe testament.

€ 29,99  

Speculaties van de mossad

Israël is en land met veel vijanden.Dit boek, geschreven door Bert Wiersema voor de jeugd, verteld een verhaal over kannoneerboten, supersnelle en relatief kleine oorlogsschepen en welke rol zij spelen in de strijd.

€ 13,45

op weg naar de eindtijd

De wereldgeschiedenis beweegd zich op weg naar de einddtijd. Het is mooi om te zien dat God Zijn plan door middel van woord bekend gemaakt heeft.

€ 6,50

Wanneer toch mijn liefste

Een liefdesgeschiedenis in de schaduw van de Doleantie. De brieven van Anna Noordmans weerspiegelen het geestelijke en kerkelijk klimaat in het voorlaatste decennium van de negentiende eeuw in de Friese Zuidwesthoek. Ook de brieven van Hantje haar man, student aan de Vrije Universiteit van Amsterdam geven een indruk van die tijd.

€ 29,99

de tour van toen

Over de renners die voor de eerste wereldoorlog de basis legden voor het huidige wereldwijde succes van DE TOUR en hun onwaarschijnlijke prestaties. Een verslag over de helden die van 1903-1918 van de ronde van Frankrijk.Met veel foto's.

€ 29,95

het rupsenhuis

Een meeslepende roman over een moedige vrouw die moet zien te overleven in een vijandige omgeving. De Amsterdamse Jael komt tegen haar wil in het onbekende Franeker van 1710 terecht.

€ 21,99

de harteklop van de rabbi

Jij bent een kind van God. De schrijver neem je mee van een lauw afstandelijk geloof naar de warme borstkas van Jezus zodat je Zijn hart kunt horen kloppen. Een kostbaar kleinood dat je voortdurend wijst op de hartstochtelijke liefde van de Vader voor jou.

€ 14,95 

Een weg door vuur en water

Een Murphy Shepherd roman. Dwars door het verhaal van schunnige, bloederige en vieze verhaal loopt de lijn van verzoening en bevrijding van alle foute keuzes en zonden. Over de wereld van misbruik en mensenhandel.

€ 22,99  

Man zijn

Wat tien jaar en tienduizend mannen ons leren over Man Zijn. Met zijn anekdotes, humor en af en toe een brok in de keel heeft dit boek het cachet de de lijflucht die je van een mannenboek mag verwachten. Uitdagend en inspirerend.

€ 16,99

het derde doelwit

Een derde boek waarin J.B.Collins, buitenland correspondent voor de New York Times een hoofdrol speelt. Een splintergroep van Al-Qaida heeft in Syrie chemische wapens. Hij weet een ding zeker: dit verhaal moet hij koste wat het kost volgen.

€ 15,00

de eerste gijzelaar

De president van de verenigde staten wordt vermist. De wereld houdt zijn adem in. Een verwoestenden aanslag door terroristen zorgt er voor dat de leiders van Israel en de Palestijnen zwaar gewond zijn. De koning van Jordanie ligt op sterven en de Amerikaanse president is hoogstwaarschijnlijki ontvoerd.

€ 15,00

laatste waarschuwing

Zal de president luisteren voordat het te laat is? Hij is er van overtuigd dat ISIS ernstig verzwakt is. Maar een New York Times  correspondent weet dat hij zich gruwelijk vergist.

€ 15,00

Liedjesbijbel

Bijbelliedjes en bijbelverhalen voor een nieuwe generatie, dat is de Liedjesbijbel! Je volgt de spannende verhalen over Jozef naar Egypte en van Mozes. Interactrief en speels met telkens een nieuw verrassend lied, gesprekspunten, opdrachten en weetjes.

€ 14,99