Een overzicht van Kinderboeken algemeen.

We hebben een grote en gevarieerde keuze voor verschillende leeftijdsgroepen voor de jeugd.  

de reis van noah

Londen, september 1939. De vader van Noah vertrekt naar het front en belooft hem dat hun geliefde hond Will hem zal beschermen. Maar de regering adviseert mensen om hun huisdieren af te laten maken. Noah luister hier niet naar hij loopt weg van huis .....

€ 19,99

Een omnibus , een bundeling van de delen 1,2, en 3 uit de populaire serie Detective bureau Iris en Ko. Vol humor en slimme raadsels à la Sherlock Holmes. met leuke illustraties. Koos en Iris in: De ontmaskering van de fietsenvernieler, De supergeheime meidenclub en Rovers op de rommelmarkt.

€ 15,00

yaro en de slippervias

Tijdens het vissen op de steiger vangt Yaro alleen maar slippers. Gelukig heeft zijn  vader wel vis gevangen. De volgende dag mag Yaro mee naar de vismarkt. Maar hij verkoopt niet alleen de vis die zijn vader ving....... Achter in het boek staat hoe je zelf een slippervis kunt maken.

€ 6,95

poes moos

Een boekje uit de serie leren lezen met Kluitman. Leesniveau 3. Fin is de baas van poes Moos en van kip Toos. Fin gaat op reis met de bus naar oma Jet. Maar kunne een poes en een kip wel mee in de bus?

€ 9,99

beer en vogel

Alles is rustig in het bos, totdat het begint te sneeuwen. De dieren moeten bijna aan hun winterslaap beginnen. Beer, Vogel en hun vriendjes zoeken zoveel mogelijk voedsel voordat de koude winter begint. Maar Beer heeft honger en wil alles voor zichzelf houden. Zal hij ooit leren hoe hij moet delen? Een mooi prentenboek voor jonge lezers.

€ 15,00.

oppassen voor een dag

Pleun weet nog niet wat ze later wil worden. Juf heeft het al aan alle kinderen in de klas gevraagd maar ze weet niet te kiezen. Na schooltijd loopt ze langs de dierentuin naar huis. Alle dieren zijn uit hun kooi ontsnapt! Dan wordt ze oppasser voor 1 dag. Een  vrolijk verhaal voor jonge kinderen en een prentenboek.

€ 9,95

de tombe van de tempeliers

Het tweede deel van de 8-delige serie  SIMONS SPECTRUM van Bert Wiersma. Zinderende spanning tegen een boeiende historische achtergrond. In combinatie met de vlotte verteltrant maken deze boeken echte page turners. Mener Dusseljee heeft een oud fotorolletje gevonden tussen de spullen van zijn overleden vader. Op de foto's zouden aanwijzingen kunnen staan over de tempeliers, een middeleeuwse ridderorde.............

€ 13,99

Welkom op Elandeiland: waar plek is voor ierdeen. Rosa komt uit de stad om bij haar oma Nan te gaan wonen. Midden in de natuur staan haar wat verrassingen te wachten. Oma Nan is niet direct een gewone oma en Elandeiland is een plek die alle dromen van Rosa overtreft.

€ 14,99


Het tweede deel in de serie CAMPERS, bedoeld voor avontuurlijke jongens en meiden vanaf 10 jaar. Sander. Rhode en Mischiel verblijven met hun ouders op een mini camping bij Diksmuide. Ze bekijken de ijzertoren gaan verder op onderzoek uit en lopen tot hun verbazing steeds weer de Slotenbreker tegen het lijf ...........

€ 10,95

Een deel uit de 7 delige serie De kronieken van Narnia in  een nieuwe sprankelende vertaling van Imme Dros. Via en bijzondere kleerkast lopen Pieter, Suze en Edmond een ander en magisch land binnen 'NARNIA'. Ze komen terecht in een strijd tussen de Witte Heks en de leeuw Aslan.

Uiteraard zijn ook de andere delen in onze winkel verkrijgbaar.

€ 17,99

De familie Queest ontdekt tijdens een saaie vakantie dat ze een verdrietige gebeurtenis nog niet hebben verwerkt. Ze hebben elk hun eigen vragen voor God. Dan komt het gezin via een mysterieuze storm in een andere wereld terecht......

Voor kinderen vanaf groep 6.

€ 17,99